Bo Chord Ora Iso Mulih | Didi Kempot G

Bo Chord Ora Iso Mulih | Didi Kempot: C | D | E | F | G | A | B

Musisi: Didi Kempot
Judul Lagu
: Ora Iso Mulih
Pencipta : Didik Prasetyo
Album : Ora Iso Mulih
Rilis : 30 Mei 2019
Genre : Dangdut

(Intro)
G Em C G
Am D G

Bait 1 G Em C G
mak bapak aku ra biso mulih
  Em              Am  D
bodho iki atiku sedih..
G     Em   C        G
mak bapak aku ora teko
       Em          Am    D
neng kene aku isih kerjo..
 
C       D   G       Em
 mung donga lan pujimu
           C            D
sing tak suwun jroning uripku..

Bait 2
G Em C G
mak bapak uwis ojo nangis
  Em                 Am       D
woconen layang sing tak tulis..
G     Em     C        G
mak bapak ngapuranen aku
    Em              Am    D
yen ono salah lan luputku..
 
C       D       G         Em
 neng kene koyo ngene rasane
         C    D               G
pingin mulih isih kurang sangune..  

(Intro) Am Bm D G
(Chorus)
D G
suarane takbir ing wayah wengi
D                    G
ngelingke salah dosa iki
D                          G
kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
       C       D      G
ngapuranen dosane anakmu iki
G Em C G
mak bapak uwis ojo nangis
  Em                 Am       D
woconen layang sing tak tulis..
G     Em     C        G
mak bapak ngapuranen aku
    Em              Am    D
yen ono salah lan luputku..
 
C       D       G         Em
 neng kene koyo ngene rasane
         C    D               G
pingin mulih isih kurang sangune..


(Intro) Gm Am C F
(Chorus)
  C            F
suarane takbir ing wayah wengi
C                    F
ngelingke salah dosa iki
C                          F
kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
       A#       C      F
ngapuranen dosane anakmu iki
 
  C            F
suarane takbir ing wayah wengi
C                    F
ngelingke salah dosa iki
C                          F
kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
       A#       C      F
ngapuranen dosane anakmu iki
       A#       C      F
ngapuranen dosane anakmu iki..

Tentang Lagu Ora Iso Mulih | Didi Kempot
Label : MusicYes (PT Massive Music Entertainment)
Artist : Didi Kempot

Seneng bisa berbagi.
Pasti bermanfaat.

 

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *