Lirik Lagu Nyemoni Didi Kempot Ft Rini Epeledut | Ulasan

Chord Banyu Langit Didi Kempot : C | D | E | F | G | A | B

Musisi : Didi Kempot
Judul Lagu : Nyemoni
Pencipta : Didi Kempot
Album : Kasmaran
Rilis : 6 Oktober 2016
Produser : …

Bait 1
Umpamane kowe sido mbojo aku
Koyo ngopo rasane jroning atiku
Saben melek nyawang tindak lan tandukmu
Rino wengi mung ngujo kesenenganmu

Bait 2
Ojo nglantur itu crita masa lalu
Masa muda memang penuh lika liku
Melek bengi begadang ra ngerti wektu
Nganti lali yen biyen kowe pacarku

Reff
Yo balen balen
Emoh emoh emoh
Yo balen balen
Emoh emoh emoh

Sak ngertiku tresnamu mung tresno palsu
Wong nyatane dek mbiyen karo kancaku

Yen ra tresno nengopo kowe cemburu
Nganti seprene yen pethuk nyemoni aku

Bait 1
Umpamane kowe sido mbojo aku
Koyo ngopo rasane jroning atiku
Saben melek nyawang tindak lan tandukmu
Rino wengi mung ngujo kesenenganmu

Bait 2
Ojo nglantur itu crita masa lalu
Masa muda memang penuh lika liku
Melek bengi begadang ra ngerti wektu
Nganti lali yen biyen kowe pacarku

Reff
Yo balen balen
Emoh emoh emoh
Yo balen balen
Emoh emoh emoh

Sak ngertiku tresnamu mung tresno palsu
Wong nyatane dek mbiyen karo kancaku

Yen ra tresno nengopo kowe cemburu
Nganti seprene yen pethuk nyemoni aku

Salam #MasBro #MbakBro

Seneng bisa berbagi.
Pasti bermanfaat.

Ulasan Lirik Lagu Didi Kempot lainnya …
Album Kasmaran
1. Lirik Lagu Pamer Bojo
2. Lirik Lagu Suket Teki
3. Lirik Lagu Dalan Anyar
4. Lirik Lagu Bang Jo Malioboro
5. Lirik Lagu Dudu Jodone
6. Lirik Lagu Janji Palsu
7. Lirik Lagu Tresno Kependam
8. Lirik Lagu Wong Ketelu
9. Lirik Lagu Banyu Langit
10. Lirik Lagu Tresno Sewengi
12. Lirik Lagu Kangen Magetan (Ft. Rini Epeledut)
13. Lirik Lagu Nyemoni (Ft. Rini Epeledut)

Album …
1. Lirik Lagu Nganti Kuru
2. …

Ulasan Lirik lainnya …
Ardhito Pramono
Didi Kempot
fourtwnty
Hindia
Pamungkas

Kata kunci lain yang sering dicari …
lagu gratis, lagu lagu, lagu terbaru, lirik, lirik Didi Kempot, lirik lagu, lirik lagu Didi Kempot, lirik lagu Nyemoni, lirik Nyemoni Didi Kempot, ulasan Lirik Lagu Nyemoni Didi Kempot, Nyemoni Didi Kempot, Nyemoni, Didi Kempot,

Sumber
genius.com  dibuka pukul 21:33 WIB pada hari Jumat tanggal 07 Mei 2020

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *