Me Lirik Lagu Pamer Bojo Didi Kempot

lirik lagu bungsu kunto aji

Me Lirik Lagu Pamer Bojo Didi Kempot : C | D | E | F | G | A | B

Musisi : Didi Kempot
Judul Lagu : Pamer Bojo
Pencipta : …
Album : Kasmaran
Rilis : 6 Oktober 2016
Produser : …

Bait 1
Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng..
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan..

Bait 2
Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

Reff
Dudu klambi anyar

Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Bait 2
Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

Reff
Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Tentang Lagu Pamer Bojo Didi Kempot
Terbit : …

Master : …
Mix :

Me Lirik Lagu Pamer Bojo Didi Kempot | Ulasan

Salam #MasBro #MbakBro

Seneng bisa berbagi.
Pasti bermanfaat.

Ulasan Lirik Lagu Didi Kempot lainnya …
Album Kasmaran
1. Pamer Bojo
2. Suket Teki
3. Dalan Anyar
4. Bang Jo Malioboro
5. Dudu Jodone
6. Janji Palsu
7. Tresno Kependam
8. Wong Ketelu
9. Banyu Langit
10. Tresno Sewengi
12. Kangen Magetan (Ft. Rini Epeledut)
13. Nyemoni (Ft. Rini Epeledut)

Album …
1. Nganti Kuru
2. …

Ulasan Lirik lainnya …
Ardhito Pramono
Didi Kempot
fourtwnty
Hindia
Pamungkas

Kata kunci lain yang sering dicari …
lagu gratis, lagu lagu, lagu terbaru, lirik, lirik Didi Kempot, lirik lagu, lirik lagu Didi Kempot, lirik lagu Pamer Bojo, lirik Pamer Bojo Didi Kempot, Lirik Lagu Pamer Bojo Didi Kempot, Pamer Bojo Didi Kempot, Pamer Bojo, Didi Kempot,

Sumber
genius.com  dibuka pukul 21:33 WIB pada hari Jumat tanggal 07 Mei 2020

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *